Ondine, bijuterii “de basm”

Prima oara ne-a atras atentia numele colectiei: “Ondine”. Ne-a dus cu gandul la zanele apelor care cu ajutorul unor bijuterii miraculoase ii atrageau pe calatori in locuri singuratice.

Inspirata de reflexiile si miscarea apei, de plantele si culorile acvatice, Iuliana Asoltanei a creat colectia de bijuterii “Ondine”, o colectie adresata tuturor femeilor urbane, iubitoare de frumos.

Ondine_03 Ondine_10

 

 

 

 

 

Materialele folosite sunt naturale, sidefate, lucioase,urmarind redarea reflexiilor apei. De asemenea sideful, perlele si semintele plantelor folosite provin din mediul acvatic.

Ondine_04

 „Bijuteria este un mijloc de a imprastia frumosul in lume si am facut din aceasta misiune un scop al vietii mele. O creez pentru ca este modalitatea mea de a ma implini estetic, o port pentru este un obiect frumos, care imi sustine nonverbal crezul, un limbaj universal al nevoii de frumos in lume”, ne-a spus Iuliana.

Noua colectie”Ondine” este disponibila atat pe pagina de FACEBOOK IULIANA ASOLTANA cat si pe site-ulwww.iasoltanei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.